High Class tilbage i IMSA

High Class Racing er klar til deres anden sæson i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Det danske LMP2 hold har igen Dennis Andersen som fast mand i raceren. Danskeren har kørt deres LMP2 racere siden 2017, da holdet først steg ind i European Le Mans Series. Sidenhen har de også været aktive i 24 timers løbet i Le Mans, hvor Dennis var med i bilen. Dertil kommer en fuld FIA WEC sæson.

Han skal dele raceren med Ed Jones gennem hele 2023 sæsonen. Jones har tidligere kørt Indycar, men skiftede til sportsvogsræs på fuld tid i 2022, hvor han kørte for JOTA i FIA WEC. Nu skal han deltage i alle LMP2 løbene i USA.

High Class Racing #20
Graphics: High Class Racing

Anders Fjordbach har tidligere været fast makker med Andersen, men skal i år kun i bilen ved de fire Michelin Endurance Cup afdelinger, som er Daytona, Sebring, Watkins Glen og Petit Le Mans. Derudover har Fjordbach også en rolle som ansvarlig for holdet, som han så kan tage sig mere af gennem 2023 sæsonen.

Til Rolex 24 kommer Raffaele Marciello også med i raceren. Schweizer-italieneren har været tilknyttet Mercedes i mange år, men får nu muligheden for at prøve en ORECA 07 Gibson under løbskonditioner.

Rolex 24 at Daytona køres den 28.-29. januar, med ROAR testen weekenden inden.

Relaterede nyheder