Powell og Coronel klar til Electric GT

Alice Powell og Tom Coronel er de næste 2 kørere, som er klar til det nye Electric GT mesterskab.

Begge kørere var ude og tests Tesla Model S raceren for et par uger siden, ved samme test som Heinz-Harald Frentzen også prøvekørte bilen.

Graphics: Electric GT Championship
Graphics: Electric GT Championship

Powell er 23 år gammel og kommer fra Oxford i England. Hun vandt Formula Renault 2.0 BARC mesterskabet i 2010, og har siden da kørt GP3 i 2012, hvor hun var den første kvinde til at score et point. Siden da sluttede hun 2’er i Formula 3 Cup i 2013 i Storbritannien, inden at hun vandt Asian Formula Renault Series i 2014. Hendes karriere har været lidt stop and go på grund af manglende sponsoropbakning, på trods af at hun er en af de hurtigste piger i top motorsport.

Coronel kender vi bedst var WTCC, hvor han har deltaget gennem de seneste mange sæsoner. Men inden da har han også kørt bl.a. Tysk Formel 3, Japansk Formel 3, inden at han vandt Formel Nippon mesterskabet i 1999. Siden da gik han mere touringcar vejen, men har dog haft enkelte starter i bl.a. 24 timers løbet på Le Mans. Han har også deltaget i Dakar Rally nogle gange, hvor han enten har dannet team med hans tvillingbror Tim i samme bil, eller kørt i 2 identiske Buggy’s.

Relaterede nyheder