HTP Motorsport starter i ADAC GT Masters

HTP Motorsport vender tilbage til ADAC GT Masters i 2017.

Det Tyske næsten-fabriksteam for Mercedes stiller til start med Maximilian Götz og Patrick Assenheimer.

Bilen bliver en Mercedes-AMG GT3, hvilket er det fortrukne våben for HTP Motorsport. Da teamet senest deltog i ADAC GT Masters var det med en lidt atypisk Bentley Continental GT3. Derudover er det kendte ansigter i Blancpain GT Series samt VLN løbene + diverse andre GT løb.

31 årige Maxi Götz kommer direkte fra 2 DTM sæsoner med Mercedes. Dog er det også blevet til masser af langdistance kilometer både før og under sprint sæsonerne. Han vandt selv ADAC GT Masters i 2012 for Kfzteile24 MS Racing Team sammen med Sebastian Asch i en Mercedes SLS AMG GT3. I 2014 vandt han Blancpain Sprint Series Cup sammen med Maximilian Buhk for netop HTP Motorsport.

HTP Motorsport Mercedes AMG GT3, ADAC GT Masters 2017
Photo: HTP Motorsport

24 årige Patrick Assenheimer starter, trods hans unge alder, hans 4. sæson i ADAC GT Masters. De første 3 sæsoner er blevet kørt hos Callaway Competition i en Corvette C7 GT3, men nu går han fra en 6,2 liters Corvette motor til en 6,3 liters AMG tunet Mercedes motor. Han er stille og roligt rykket længere og længere frem i stillingen for hver sæson i ADAC GT Masters, hvor han bl.a. sluttede 3’er i Junior klassementet i 2016. I 2017 kan han i hvert fald ikke skyde skylden på hverken teamet, materiellet eller holdkammeraten – alle 3 dele er absolut topkvalitet.

ADAC GT Masters sæsonen starter den 28.-30. April på Oschersleben.

Relaterede nyheder