DS Virgin Racing vil tage det positive momentum med til Berlin dobbeltløb

Efter en podieplads sidste gang i Paris, går DS Virgin Racing efter at maksimere deres pointsamling ved det kommende dobbeltløb i Berlin den 10.-11. juni.

“Jeg er slet ikke i tvivl om at vi kan tage dette momentum med ind i det første dobbeltløb i sæsonen, og konvertere podiepladser til sejre,” sagde Team chef Alex Tai, forud for den 7. og 8. afdeling af 2016/2017 sæsonen.

FIA Formel E mesterskabet vender tilbage til Tempelhof lufthavnen i den tyske hovedstad. Den tidligere lufthavn var også brugt til det første Berlin ePrix i 2015, og består nu af en nyt flydende 2,27 kilometer, 10 sving layout, hvor bilerne når op imod 200 km/t.

Ydermere er et af de unikke aspekter denne weekend, at der skal køres to forskellige løbsdistancer – 44 omgange lørdag og 46 søndag – hvilket er tiltænkt at give holdene og kørerne en ekstra ting at forholde sig til i forhold til strategien.

DS Virgin Formula E Team vil samle så mange point som muligt i de resterede dobbeltløbs weekender. Photo: Annika Göcke

“Vi er halvvejs i sæsonen. Vi ved at der stadig er mange point at køre om i de resterende dobbeltløb. Det tekniske team begyndte at arbejde med Berlin banen, med det samme, da de vendte tilbage fra Paris, da simulationer er ekstra vigtige med to forskellige løbsdistancer hvad angår energiforbrug på den samme bane. Alle holdene har været ekstra travle og fokuserede, med nogle vigtige løb i nærmeste fremtid,” forklarede DS Performance Director Xavier Mestelan Pinon.

Det engelske hold er meget fokuserede på at bygge videre på deres succes fra Paris. “Vi viste i Paris, og de tidligere løb, hvad potentialet i vores bil er, og at vi kan opnå gode resultater hvis vi har en problemfri weekend, ligesom vi havde i Paris, så vi vil arbejde hårdt på at gøre det.

Dette er en ny bane for mange kørere, inklusiv mig selv, og det kunne hjælpe mig. Jeg håber virkeligt at det vil give mig muligheden for at være endnu mere konkurrencedygtig og opnå endnu et godt resultat” sagde José María López.

“De sidste par løb har været svære for os på min side af garagen, men vi har 2 hurtigste omgange i bagagen, hvilket viser at farten er der, og jeg tror på at hvis vi bliver ved med at arbejde hårdt, kommer de gode resultater til os i Berlin,” tilføjede Sam Bird.

I øjeblikket ligger DS Virgin Racing 4’er i Teammesterskabet med 63 point, og med Bird og Lopez som 7’er og 9’er i Kørermesterskabet.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder