Datoen for N24 2018 fastsat

Den 46. udgave af ADAC Zurich 24h-Rennen skal køres den 10.-13. maj 2018. Det har arrangørerne offentliggjort i dag.

Det bliver den weekend hvor der er Kristi Himmelfarts ferie, og det vil arrangørerne udnytte til at få ekstra tilskuere på banen, og ikke mindst have lettere adgang til de mange frivillige som skal bruges til eventen.

Løbet ligger et par uger tidligere end det har gjort de sidste par år, men N24 har tradition for at hoppe lidt frem og tilbage i kalenderen. Nogle gange er det blevet kørt i slut juni, start juli.

ADAC Zurich 24h-Rennen 2017
Photo: Gruppe C Photography

159 biler var til start i dette års løb, som Audi Sport Team Land #29 vandt generelt med en Audi R8 LMS GT3 bil, men også Mercedes, BMW og Porsche har været sejrherrer gennem de seneste 6 sæsoner.

BMW har suverænt flest sejre i løbet, med 19 generelle sejre foran Porsche med 11, Ford med 5, Audi med 4, Chrysler med 3, Mercedes med 2, og en enkelt til Opel.

Bentley var meget tæt på at vinde i 2017, ligesom Ferrari også er begyndt at interesse sig for løbet. Honda kommer sandsynligvis også med deres nye NSX GT3 bil i 2018, ligesom Lexus også begynder at røre på sig. De seneste måneder har de haft deres GT3 bil, som de deltager med i IMSA serien, udstillet i Ring Boulevard indkøbscentret på banen. Så det kunne også være et tegn på at de pønser på noget til 2018.

Relaterede nyheder