Connor De Phillippi ny BMW kører i IMSA

Connor De Phillippi vender tilbage til de amerikanske racerbaner, når han i 2018 er en fast del af BMW Team RLL i WeatherTech SportsCar Championship. Det offentliggjorde teamet sent torsdag aften.

Den 24 årige Californier har boet i Europa gennem de seneste 5 sæsoner, hvor han først var en Porsche Junior kører, og sidenhen skiftede til Audi, hvor han bl.a. har vundet ADAC GT Masters mesterskabet samt 24 timers løbet på Nürburgring.

De Phillippi afløser legenden Bill Auberlen som fast mand hos BMW, mens Auberlen stadig skal deltage for teamet i langdistanceløbene på Daytona, Sebring, Watkins Glen og Petit Le Mans. Auberlen rundede 400 hundrede løb for BMW mærket ved sæsonafslutningen på Road Atlanta (Petit Le Mans), som teamet samtidig vandt. Han er blot 3 sejre fra at blive den mest vindende nordamerikanske racerkører gennem tiden, så det satser han på at kunne nå i 2018. I stedet skal han være ambassadør for mærket i Nordamerika, hvor han er et særdeles kendt ansigt.

BMW M8 GTE
Photo: BMW Team RLL

John Edwards og Martin Tomczyk får genvalg hos teamet, der drives af Rahal Letterman Lanigan Racing, mens den 4. faste mand samt 6. manden ved langdistanceløbene, vil blive offentliggjort den 15. december i forbindelse med BMW store gallaafslutning.

BMW Team RLL har i forgangene uge været i gang med at teste den nye BMW M8 GTE, som er fremtidens bil for BMW i både IMSA samt FIA World Endurance Championship.

Edwards, De Phillippi og Tomczyk vil også være til stede i den kommende uge, hvor IMSA afholder en test på Daytona banen i Florida, forud for ROAR og selve 24 timers løbet i januar.

Relaterede nyheder