Store BMW rokader i IMSA

Der sker store ændringer hos BMW Team RLL i IMSA serien 2018. Det blev offentliggjort i forbindelse med BMW’s afslutningsfest her til aften.

For 2 uger siden blev det meldt ud at Connor De Phillippi og John Edwards skulle køre sammen med Martin Tomczyk, men den sidstnævnte bliver alligevel ikke en del af programmet i WeatherTech SportsCar Championship i 2018.

Alexander Sims
Photo: BMW Presse

I stedet bliver det Alexander Sims og Jesse Krohn der skal køre de helt nye BMW M8 GTE racere gennem IMSA sæsonen. Philipp Eng, Augusto Farfus og Nick Catsburg hopper med i bilerne ved langdistanceløbene.

Sims kørte også for teamet i 2017, hvor han delte bil med Bill Auberlen, der støder til teamet ved langdistance afdelingerne i 2018.

Jesse Krohn
Photo: BMW Presse

Jesse Krohn har kørt for Turner Motorsport i GTD klassen gennem de seneste sæsoner, men også har suppleret op med VLN, Nürburgring 24 timer samt bl.a. ADAC GT Masters før det. Det bliver dog en stor forfremmelse for finske Krohn, som for øvrigt ikke har noget med texanske Tracy Krohn at gøre. Hidtil har materiellet været GT3 biler, men nu bliver det i en fuldblods GTE/GTLM racer.

Første gang at teamet er samlet officielt bliver til ROAR testen i starten af januar, inden at Daytona 24 timers løbet skal køres den sidste weekend i januar.

Relaterede nyheder