Ferrari tilbage i ADAC GT Masters

Den stejlende hingst vender tilbage til ADAC GT Masters i 2018.

HB Racing har i dag offentliggjort at de stiller til start med mindst en, men forhåbentlig to Ferrari 488 GT3 racere i den kommende sæson.

Teamet kommer til at arbejde sammen med Rinaldi Racing, der har stor erfaring med det italienske mærke. Rinaldi Racing var dem som stod bag bl.a. Scuderia Corsa’s to GTE-Am Ferrari’er i sidste års 24 timers løb på Le Mans, men rejser også hele verden rundt og driver eller supporterer andre GT3 hold.

Teamchef Andreas Fuchs er ikke helt klar til at sætte navn på de første to kørere endnu, men siger at kontrakterne er meget tætte på at bliver underskrevet med to meget professionelle kørere – så det bliver interessant at se, hvem det så er. Ferrari har et par håndfulde fabrikskørere, som rejser hele verden rundt for at køre GT ræs, og er altid klar til at sende en fabrikskører, hvis der er et privatteam som mangler en til at guide nogle gentlemen kørere.

Det er første gang siden 2012, at der er en Ferrari med i ADAC GT Masters. Dengang deltog Farnbacher ESET Racing med en 458 Italia GT3 i de tre første løb, inden at de skiftede over til en Porsche i stedet.

Ferrari 488 GT3
Photo: HB Racing

HB Racing har de seneste sæsoner kørt med en Lamborghini Huracan GT3, men teamet var plaget af tekniske problemer gang på gang, og har ifølge teamchefen Dietmar Hirsch været årsagen til bilskiftet. Rundt omkring i verden er Ferrari 488 GT3 modellen noget af det mest pålidelige at man kan finde, og den har allerede kørt adskillige mesterskaber hjem, bl.a. med Scuderia Corsa og Christina Nielsen i IMSA serien i USA.

Ferrari kommer med en opdatering af bilen til 2018 sæsonen, hvor der kommer lidt småændringer på aerodynamikken samt turbomotoren på 3,9 liter.

Den første løbsweekend i ADAC GT Masters køres den 13.-15. april på Oschersleben.

Relaterede nyheder