MJP Racing Team Austria vender tilbage

MJP Racing Team Austria vender tilbage til FIA World Rallycross Championship i forbindelse med 3 løb i år.

Det østrigske hold har deltaget i World RX gennem 3 komplette sæsoner, men valgte at skære lidt ned på engagementet til 2018.

Men nu har de annonceret, at de har udvalgt tre løb i år.

Holdet har skrevet kontrakt med Andrew Jordan og Toomas Heikkinen, der skal køre de to Ford Fiesta LionRX3 biler i forbindelse med World RX afdelingerne på Silverstone i England, Loheac i Frankrig og Estering i Tyskland.

Photo: MJP Racing Team Austria

Andrew Jordan har tidligere kørt udvalgte World RX løb, og han kørte også for holdet i 2017 på Lydden Hill, hvor han nåede helt i semifinalen, uden foregående test i bilen. Udover hans World RX starter, er han fast kører i BTCC, hvor han vandt mesterskabet i 2013.

Heikkinen har kørt de seneste sæsoner for Team EKS, men valgte op til 2018 sæsonen at stoppe samarbejdet med dem. Han skrev kontakt med EKS efter at have taget to sejre for privatholdet Marklund Motorsport gennem 2014 og 2015 sæsonerne, og endda sluttede 2’er i VM efter Petter Solberg i 2014. Men det lykkedes ham kun at tage 4 podiepladser på to sæsoner hos EKS – alt imens teamchef Mattias Ekström vandt løb efter løb, og samtidig blev Verdensmester. Men forhåbentlig kan skiftet til det nye hold give finnen ekstra motivation.

FIA World Rallycross Championship afdelingen på Silverstone skal køres den 26.-27. maj, på den nyanlagte Rallycross bane.

Relaterede nyheder