ELMS på Silverstone med nyheder

Der var nye farver og nye ansigter på banen, da European Le Mans Series kørte deres FP1 på Silverstone forud for morgendagens løb.

Team Virage #34 var et nyt hold i LMP3, med en Ligier JS P3 racer. Holdet kører på polsk licens, med svenske Henning Enqvist, engelske Jacob Rattenbury og britiske Jean-Marc Littman. Holdet sluttede i anden halvdel af feltet i FP1, men to sekunder hurtigere end den langsomste bil.

Team Virage
Photo: JJ Media

High Class Racing #49 med Dennis Andersen og Anders Fjordbach har fået en ny sponsor til holdet, og derfor har bilen fået helt nyt design. De sluttede 7. hurtigst i LMP2.

High Class Racing #49
Photo: JJ Media

Det var dog sædvanlige ansigter forrest i felterne. G-Drive Racing #26 var hurtigst i LMP2 foran DragonSpeed #21 og APR – Rebellion Racing #31. De første 13 biler var adskilt af mindre end 2 sekunder, så alt kan ske resten af weekenden.

G-Drive Racing #26
Photo: JJ Media

I LMP3 var United Autosports #3 hurtigste bil foran søsterbilen #2 og Ecurie Ecosse/Nielsen #7 med danske Christian Stubbe Olsen.

United Autosports #3
Photo: JJ Media

Gulf Racing UK Porsche #86 var den hurtigste GTE bil foran Proton Competition Porsche #77 og JMW Motorsport Ferrari #66.

Gulf Racing UK #86
Photo: JJ Media

Proton Competition Porsche #88 havde lidt problemer med gearkassen, så de gik glip af den sidste del af træningen.

FP2 køres senere fredag eftermiddag.

Relaterede nyheder