Stubbe Olsen og Adcock til start i Asian LMS

Christian Stubbe Olsen og Nick Adcock er de to første bekræftede kørere hos Ecurie Ecosse/Nielsen i Asian Le Mans Series.

De to skal dele den ene af to LMP3 racere, som teamet starter med i deres nye asiatiske eventyr.

Stubbe Olsen har kørt European Le Mans Series for holdet gennem 2018 sæsonen, hvor han har været med til at køre bilen på podiet to gange i de fem løb indtil nu. Dertil har han vundet flere sejre i British LMP3 Cup, og blev derudover FIA Historic Formula 3 European Cup Mester for en måned siden.

Ecurie Ecosse/Nielsen #7
Photo: JJ Media

Adcock har allerede 19 sæsoners erfaring med langdistanceløb, hvor han er tidligere Mester. Aktuelt deltager han i South African Endurance Series i en Ligier JS53 Evo, der er en slags lillesøster til JS P3 raceren, som holdet skal køre med i Asian LMS.

Teamet offentliggør kørerne i den anden bil i nærmeste fremtid.

Relaterede nyheder