Mahindra skifter helt ud

Mahindra Racing har virkelig rystet posten forud for 2018/19 sæsonen i ABB FIA Formula E Championship.

Ikke nok med at de skifter til den nye Gen-2 bil, ligesom alle de andre hold, så er begge løbskørere også blevet skiftet. Holdet har valgt at kalde bilen for Mahindra M5Electro.

Det bliver Pascal Wehrlein og Jerome D’Ambrosio der skal køre holdets to racere i denne sæson.

Wehrlein kommer fra en sæson i DTM, hvor 2015 Mesteren vendte tilbage, efter Formel 1 drømmen brast, for den 23-årige racerkører fra Tyskland.

Mahindra M5Electro
Photo: Mahindra Racing/Shivraj Gohil|

D’Ambrosio kommer til holdet, efter at have kørt alle 4 foregående sæsoner for Dragon Racing. Han vandt løbene i Berlin i 2015 samt Mexico i 2016, og har derudover snuppet 5 podiepladser mere. I debutsæsonen sluttede han 4’er i Mesterskabet, efterfulgt af en 5. plads i 2015/16 sæsonen. De to seneste sæsoner har ikke været ret meget værd, på nær en podieplads i Zürich i 2018.

Det er lidt overraskende, at holdet har nedgraderet Nick Heidfeld til test- og reservekører. Heidfeld har godt nok ikke vundet et Formel E løb, men har tit snakket med omkring podiepladserne – når ellers teknikken har været på hans side.

Vi har officielt vidst, de seneste par uger, at Felix Rosenqvist ikke skulle køre for holdet i den kommende sæson, da han har skrevet under med Chip Ganassi Racing i Indycar. Der er for mange datosammenfald til at han køre begge mesterskaber.

Holdet tester i disse dage i Valencia, hvor ABB FIA Formula E Championship afholder officiel test dage for alle holdene.

Relaterede nyheder