To Audi’er i Asian LMS

Der kommer to Audi R8 LMS racere til start i Asian Le Mans Series 2018/19.

Tianshi Racing Team har doblet op fra sidste sæson, og stiller op med både den klassiske bil #66, og den nye #88.

Begge biler får et godt mix af fart, erfaring samt den nødvendige bronzekører.

I #66 får Xu Wei følgeskab af Massimiliano Wiser og Rob Huff, mens #88 bliver Dennis Zhang og Weian Chen samt Dries Vanthoor.

Xu har 7 sæsoner bag sig, og vandt bl.a. 2015 udgaven af Ferrari Challenge Asia Pacific – Trofeo Pirelli Am. Han er dog en alsidig herre, der både har kørt Audi R8 LMS Cup samt Ferrari 458 GT3 – sjovt nok for en af seriens andre deltagere, Carguy.

Wiser kørte også for holdet i seneste sæson, og har masser af erfaring fra både biltypen samt asiatisk motorsport.

Tianshi Racing Team #66
Photo: Audi Motorsport

Rob Huff har tidligere smagt lidt på langdistancesporten i 24 timers løbet på Silverstone, men det er første gang at han deltager i Asian Le Mans Series. Han kommer lige fra Macau, hvor han havde en rimelig succesfuld WTCR weekend, som har været hans foretrukne form for ræs de seneste mange sæsoner.

Weian Chen er den forsvarende Audi Sport R8 LMS Cup Am+ mester, og kørte også for holdet i 2017/18 sæsonen, mens Dennis Zhang bl.a. har erfaring fra det kinesiske touringcar mesterskab CTCC.

Dries Vanthoor er Audi fabrikskører, og er blevet udvalgt til det asiatiske program. Vanthoor er lillebror til Laurens Vanthoor, men det lykkedes faktisk ham at vinde 24 timers løbet på Le Mans FØR sin berømte storebror, da Dries vandt med JMW Motorsport i 2017, inden Laurens vandt med den lyserøde Porsche gris i 2018.

Asian Le Mans Series 2018/19 starter denne weekend nær den kinesiske storby, Shanghai.

Relaterede nyheder