Montaplast by Land-Motorsport tilbage i IMSA

Montaplast by Land-Motorsport stiller igen op i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, når åbningsløbet køres på Daytona, den sidste weekend i januar.

Det tyske hold har indtil videre kun bekræftet Daytona løbet, men i 2018 kørte de hele TPNAEC mesterskabet, så det kan meget vel ske igen i 2019, såfremt der ikke er sammenfald med deres andre programmer.

De stiller til start med noget af det bedste man kan få – en Audi R8 LMS GT3, der bliver kørt af Christopher Mies, Dries Vanthoor, Ricardo Feller og Daniel Morad.

Montaplast by Land-Motorsport Audi #29
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galsted

Det er en hel række “young-guns” der er lynende hurtige bag rattet af en Audi racer, hvor de har bevist gang på gang rundt omkring i verden. Feller er dog ikke så erfaren med langdistanceløb som holdkammeraterne, men har primært gjort sig i sprint løb. Han skal helt sikkert nok få lært disciplinen – han har da i hvert fald 24 timer til det. Han har dog også deltaget i 24 timers løbet i Dubai, så han har prøvet en lignende distance før.

Med denne annoncering ser GTD klassen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship ud til at blive noget af det vildeste i Daytona 24 timers løbet. Godt nok har man alle GTLM holdene, som igen igen vil kæmpe kofanger mod kofanger gennem alle 24 timer, men med så mange gode GTD hold, bliver der ikke plads til at lave en eneste fejl, hvis man ønsker at slutte på podiet.

57. udgave af Rolex 24 at Daytona køres den 26.-27 januar.

Relaterede nyheder