Indycar tænder for displayet igen

NTT IndyCar Series øger underholdningen for informationsniveauet for tilskuerne og seere, når 2019 starter.

Serien har tidligere haft et display på bilens styrtbøjle, som skrev bilens placering, tiden under et pitstop m.v., men det system blev pillet af bilerne midt på 2018 sæsonen, da der var problemer med udstyret, som i sjældne tilfælde kunne gå ind og påvirke bilen.

Nu har serien skrevet kontrakt med MoTec, så der igen kommer informationer på bilerne igen.

Ed Jones
Photo: Indycar.com / Stephen King

Systemet har flere muligheder end det gamle. Udover bilens placering på banen, og tiden under et pitstop, så kan den også skrive PP når der bruges Push2Pass. Det vigtigste nye, er for banens officials, i tilfælde af at en bil er strandet. Så skifter displayet over til at vise om motoren kører eller ej, og om bilen står i et gear. Derfor kan de hurtigt se, om bilen skal slæbes i gang, eller om gearkassen eventuelt er blokeret, eller ikke vil i gear.

Der er mere lys i de nye displays, og derudover kan de gengive flere farver, da den er opbygget på en helt anden måde i LED displayet.

Displayet er også kendt fra IMSA serien, hvor alle bilerne skal køre med det, og giver de samme informationer.

Sæsonstarten i NTT IndyCar Series køres om halvanden uge i St. Petersburg, Florida, på gaderne den 10. marts 2019.

 

Relaterede nyheder