Whelen Engineering klar til 2020

2019 sæsonen af IMSA WeatherTech SportsCar Championship er endnu ikke ovre, men planerne for 2020 bliver stille og roligt annonceret.

Whelen Engineering har bekræftet, at de igen bliver hovedsponsor på Action Express Cadillac #31, og at Pipo Derani og Felipe Nasr igen skal køre bilen.

Sponsoren med de røde og hvide farver, har været sponsor på bilen siden 2015, men begge kørere er forholdsvis nye i den sammenhæng. Nasr startede hos holdet i 2018, hvor han vandt mesterskabet sammen med Eric Curran. Curran valgte at skrue ned for motorsports aktiviteterne i 2019, og blev i stedet 3. mand på bilen, når de længere løb skulle køres. Pipo Derani blev fri på markedet, da ESM holdet lukkede ned sidste efterår, så derfor var AX Racing hurtigere til at snuppe ham, så det blev til en ren brasiliansk bil, gennem hele sæsonen, plus amerikanske Curran i de lange løb.

Whelen Engineering Cadillac #31
Photo: JJ Media

Derani, Curran og Nasr vandt 12 timers løbet på Sebring i marts 2019, og var ydermere på podiet ved 24 timers løbet i Daytona tilbage i januar.

Tredje manden på bilen til 2020 sæsonen er endnu ikke offentliggjort, ligesom kørersammensætningen i søsterbilen med Mustang Sampling bemaling heller ikke er på plads.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship kører 2019 sæsonens næstsidste løb denne weekend på WeatherTech Raceway Laguna Seca, og Derani/Nasr er aktuelt toer i mesterskabet for DPi bilerne.

Relaterede nyheder