Action Express nedskalerer og omfordeler

Action Express Racing kommer kun til start med en bil i IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2020.

Holdet har de seneste sæsoner kørt med både Mustang Sampling #5 og Whelen Engineering #31. Det bliver 5’eren som ikke længere skal køre, efter Mustang Sampling har valgt at slutte deres sponsorart.

Gennem 2019 sæsonen var Joao Barbosa og Filipe Albuquerque de to faste kørere på bilen. Albuquerque bliver flyttet over i 31’eren, hvor han skal være ekstra mand, ved de lange løb, efter Felipe Nasr og Pipo Derani begge fik genvalg tidligere på efteråret.

Mustang Sampling Cadillac #5
Photo: JJ Media

Barbosa er desværre ikke længere en del af holdet, som han ellers har kørt for siden 2010.

Dermed mistet IMSA serien endnu en DPi bil, efter CORE autosport valgte at lukke deres Nissan hold ned. Der er i øjeblikket lidt stille omkring eventuelle nye DPi hold, så det er ikke længere sikkert, at vi har et to-cifret antal deltagere i 2020. Men lad os håbe at der popper et program om snart – men det skal også være meget snart, da 2020 sæsonen starter om godt 2 måneder på Daytona International Speedway.

Relaterede nyheder