BMW bekræfter IMSA kørere

BMW Team RLL har bekræftet de 8 kørere, som skal køre for dem i IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2020.

Størstedelen af kørerne er velkendte ansigter, men Bruno Spengler er den nye fast mand i #25, som dermed takker af med DTM, efter 15 sæsoner for BMW og Mercedes.

Spengler skal dele BMW M8 GTE raceren med Connor De Phillippi gennem hele sæsonen, og får hjælp fra Philipp Eng og Colton Herta i #25 ved Daytona 24 timers løbet.

John Edwards og Jesse Krohn fortsætter sammen i #24, hvor de får Chaz Mostert og Augusto Farfus med i bilen til det lange åbningsløb.

Samtidig takker BMW af med Tom Blomqvist, som ikke længere er en del af BMW familien. Englænderen med svensk far har kørt 5 sæsoner for det tyske mærke, i en blanding af DTM, Formel E, WEC og IMSA.

Det er ikke offentliggjort om det er Eng eller Herta, samt Mostert eller Farfus der skal køre for holdet i de andre lange løb i IMSA serien.

Jesse Krohn, John Edwards, Bruno Spengler, Connor De Phillippi
Photo: BMW Motorsport

Det bliver den tredje sæson for BMW M8 GTE raceren, som har haft det svært indtil nu. I 2019 blev det kun til en enkelt sejr, og det var ved Daytona 24 timers løbet. I 2018 blev det til to sejre, og ellers er det kun blevet til sporadiske podiepladser. Holdet trak sig også fra FIA WEC efter blot en enkelt sæson, hvor det kun blev til en enkelt podieplads i 8 starter.

I USA kæmper de dog ufortrødent videre, da det er et stort marked for M8 modellen.

Holdet har allerede testet på Sebring, og skal afsted med bilen igen til Daytona, når ROAR Before The 24 testen køre 3.-5. januar 2020.

Relaterede nyheder