Braun får 3 IMSA løb mere

Colin Braun kommer til start i yderligere 3 IMSA WeatherTech SportsCar Championship løb i 2020 sæsonen.

Ved 24 timers løbet på Daytona banen kørte han for DragonSpeed, men det var kun en aftale for et enkelt løb. Det bliver heller ikke DragonSpeed holdet at han skal køre for på Sebring, Watkins Glen og Road Atlanta.

Det bliver derimod Era Motorsport, som er konkurrenter til førnævnte hold. Oprindelig skulle de to hold have arbejdet sammen, men i stedet valgte Era Motorsport selv at stå for driften af ORECA 07 Gibson LMP2 raceren i år.

Era Motorsport #18
Photo Courtesy of IMSA / Barry Cantrell

Dermed bliver der dobbelt op på Braun hos holdet. Colins far, Jeff, er nemlig chef på bilen hvad angår strategi, og han blev hyret kun et par uger inden løbet – og efter ROAR testen i januar.

Braun junior skal dele bilen med teamejer Kyle Tilley samt Dwight Merriman, som skal køre hele IMSA sæsonen sammen.

Der er dog stadig masser af plads i kalenderen for Colin Braun i 2020, så der er stadig mulighed for at han dukker op i andre racerbiler – dog næppe i IMSA serien. Men der er jo altid nogle FIA WEC hold, som står og mangler en lynhurtig kører, med stor sportsvognserfaring.

Relaterede nyheder