Pokalerne fordelt ved sæsonfinalen

Sæsonfinalen i ABB FIA Formula E Championship 2019/20 blev kørt i den tidligere Tempelhof lufthavn i Berlin, som det sjette løb på otte dage.

Selvom mestrene allerede var fundet inden løbet (Antonio Felix da Costa og DS Techeetah), skulle der stadig køres om sølv og bronze blandt kørerne og holdene.

Stoffel Vandoorne tog sæsonens sidste, og teamets første, Pole Position for Mercedes-Benz EQ, foran Sebastien Buemi, Rene Rast, Nyck de Vries, Robin Frijns og Edoardo Mortara.

Gårsdagens vinder, Oliver Rowland skulle starte allersidst i løbet, da han i form af hans placering som toer i mesterskabet, skulle ud i kvalifikationsgruppe 1, som var den langsomste af alle. De 6 kørere, som deltog i den gruppe, skulle starte løbet fordelt på de sidste 7 startplaceringer. Kun Nico Müller fra kvalifikationsgruppe 4 faldt igennem, og blandede sig med de 6 fra gruppe 1.

Nico Müller valgte at starte løbet fra pitten.

Berlin rnd 11 2020
Photo: ABB FIA Formula E

Starten foregik for en gangs skyld helt udramatisk, uden nogen former for kontakt på første omgang. Rene Rast faldt tilbage på 4. pladsen i løbet, da Nyck de Vries kom op som treer på første omgang.

Alexander Sims faldt bagved Sam Bird, men de to kæmpede udenfor pointene – i hvert fald i starten af løbet. Længere fremme i feltet fik Robin Frijns kæmpet sig forbi Edoardo Mortara, og var dermed inde i top 5.

Vandoorne og de Vries var de to første til at tage Attack mode, men det gjorde så også at førstnævnte tabte føringen af løbet, indtil han udnyttede den ekstra power, til at køre sig forbi Buemi.

Buemi tog Attack Mode omgangen efter, men røg bag begge Mercedes-Benz EQ kørere. Han havde dog den fordel, at have Attack Mode i længere tid den dem, så han igen kom forbi de Vries.

Alexander Lynn
Photo: ABB FIA Formula E

De Vries var hurtig til at tage sin anden Attack Mode, , mens Vandoorne fulgte omgangen efter.

Stoffel Vandoorne, Lucas Di Grassi, Antonio Felix da Costa, Daniel Abt og Nyck de Vries var de 5 udvalgte kørere til Fan Boost ved sæsonfinalen.

Da Buemi tog sin sidste Attack Mode, faldt han helt tilbage på 4. pladsen, bag Rene Rast, som dog stadig manglede at tage sin anden omgang, med ekstra power. Det gik heller ikke andet end en halv omgang, før schweizeren var forbi igen.

Jean-Eric Vergne ramte Alexander Sims under en overhaling, som dommerne gik i gang med at undersøge. Efter nogle minutters kiggen video, bestemte de sig for at give Vergne en advarsel, og lade det blive ved det.

Di Grassi forsøgte at overhale Frijns i Sving 1, men trak ind mod Frijns, inden han var helt forbi, og de to biler rørte hinanden. Det gjorde at brasilianeren blev skubbet lidt af sporet igen – netop som hans sidste Attack Mode løb ud.

Stoffel Vandoorne
Photo: ABB FIA Formula E

De Vries forsøgte at bruge sin Fan Boost til at komme forbi Buemi, men det lykkedes lige nøjagtig ikke.

Rowland måtte udgå fra løbet, med skader på forenden af bilen. Han kunne dog selv køre bilen tilbage til pitten, så vi undgik en afbrydelse af løbet af den årsag. Han og Sims havde haft kontakt ude på banen.

Mens Sergio Sette Camara var startet på 9. pladsen, var han efterhånden tæt på at falde ud af top 20, mod slutningen af løbet. Den tidligere GP2 og Formel 2 kører havde ikke ret meget elektrisk erfaring, og kom først i bilen i Berlin, efter han overtog GEOX Dragon raceren fra Brendon Hartley.

Sims havde de spidse albuer ude, og fik afvist Felipe Massa i Sving 1, selvom den sidstnævnte havde Attack Mode aktiveret.

Der var lidt kontakt mellem Di Grassi og Frijns, da brasilianeren gik forbi, og op på 6. pladsen i løbet – men der er set meget værre kontakt i gennem årenes løb.

De Vries tog andenpladsen fra Buemi, med 2 minutter tilbage af løbet, og dermed lå det til en Mercedes-Benz EQ 1-2. Det gjorde at Buemi fik Rast helt op bag sig, og med mere strøm på batteriet hos Rast, havde tyskeren en lille fordel i forhold til schweizeren.

Felipe Massa
Photo: ABB FIA Formula E

Robin Frijns og Maximilian Günther havde lidt kontakt i et af hårnåle svingene, hvilket Antonio Felix da Costa udnyttede til at smutte forbi dem begge.

Stoffel Vandoorne vandt løbet foran holdkammerat Nyck de Vries, mens Sebastien Buemi reddede sig hjem på tredjepladsen. Rene Rast sluttede firer, foran Sam Bird, Lucas Di Grassi, Jean-Eric Vergne, Alexander Lynn, Antonio Felix da Costa og Edoardo Mortara.

Netop som bilerne krydsede målstregen, annoncerede ROKiT Venturi Racing at Felipe Massa ikke skulle køre for holdet næste år. Massa sluttede dagens løb på 16. pladsen, hvilket er meget symptomatisk for hans Formel E karriere. Det har desværre været for sjældent, at han har scoret point i de to sæsoner, som han har kørt Formel E. Sidste år blev det til 36 point, mens det kun er blevet til 3 i år.

Antonio Felix da Costa vandt mesterskabet allerede i søndags, mens Stoffel Vandoorne kørte sig frem til andenpladsen på allersidste omgang. Jean-Eric Vergne snuppede tredjepladsen fra Sebastien Buemi med blot to point. Oliver Rowland blev femmer i mesterskabet, foran Lucas Di Grassi, Mitch Evans, Andre Lotterer, Maximilian Günther og Sam Bird.

Antonio Felix da Costa
Photo: ABB FIA Formula E

I Teammesterskabet var DS Techeetah ligeledes vindere i søndags, mens Nissan e.dams sikrede sig andenpladsen endegyldigt i dag. Mercedes-Benz EQ snuppede tredjepladsen fra Envision Virgin Racing, mens BMW i Andretti faldt tilbage på 5. pladsen, efter at have startet sæsonen helt fremme i stillingen. Audi Sport Abt Schaeffler sluttede på 6. pladsen, hvilket var utroligt skuffende for det tyske mærke, som vandt mesterskabet sidste år, og gang efter gang har været med i medaljekampen. Panasonic Jaguar Racing blev 7’er, Tag Heuer Porsche 8’er, Mahindra Racing 9’er, hvilket ligeledes er en kæmpe skuffelse for dem. ROKiT Venturi Racing sluttede tier, foran GEOX Dragon, som fik to point i løbet af sæsonen – to mere end NIO 333 som endte allersidst og helt pointløs.

Nu har holdene et par måneders pause, inden testkørslerne forud for Sæson 7 starter. Selve Sæson 7 starter efter planen i januar 2021.

Relaterede nyheder