Små ændringer hos WTR

Der kommer kun til at ske må ændringer hos Konica Minolta Wayne Taylor Racing i IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2022.

Holdet sluttede toer i mesterskabet i 2021 med Ricky Taylor og Filipe Albuquerque, og de har begge fået genvalg.

Udover at slutte toer i det generelle DPi mesterskab, vandt holdet Michelin Endurance Cup titlen, som tæller de fire langdistanceløb i serien. Her havde Taylor og Albuquerque fået Alexander Rossi med i bilen. Rossi skal igen køre for holdet ved 24 timers løbet på Daytona i 2022, men skal derefter fokusere på hans NTT IndyCar Series program for Andretti Autosport.

Graphics: Wayne Taylor Racing

Derfor er der kommet ny mand på holdet. Britiske Will Stevens bliver ny endurancekører på Acura ARX-05 DPi raceren. Stevens er gammel holdkammerat med Rossi fra Formel 1 tiden, men har sidenhen udelukkende fokuseret på sportsvognsræs. Han var med da Manor havde et LMP2 hold i FIA World Endurance Championship, og har på det seneste kørt for Panis Racing i European Le Mans Series, og var blandt andet på podiet på Le Mans i 2021 for holdet.

WTR holdet har været en konstant faktor i IMSA serien, siden Grand-Am og American Le Mans Series blev slået sammen i 2014. De har vundet 24 timers løbet i Daytona hele fire gange i de seneste fem år – og det år hvor de ikke vandt det, var det blandt andet Filipe Albuquerque som gjorde det for Mustang Sampling Cadillac. Albuquerque kom dog først til holdet i 2021 sæsonen, hvor han altså hentede sin personlige anden sejr.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship starter om en måned på Daytona International Speedway, hvor der først skal køres ROAR Before the 24 testen, mens Rolex 24 at Daytona køres weekenden efter.

Relaterede nyheder