Mahindra ansætter Di Grassi

Mahindra Racing har ansat Lucas Di Grassi som ny kører til den kommende sæson i ABB FIA Formula E World Championship.

Brasilianeren har været med i serien lige siden det allerførste løb, og har kun måtte misse få afdelinger i de indtil videre 8 kørte sæsoner.

Di Grassi var mange år kører hos ABT Sportsline, og sidenhen Audi Sport Abt Schaeffler, indtil de lukkede holdet ned efter 2020/21 sæsonen. I denne sæson har han kørt for ROKiT Venturi Racing, men de skifter også ud, da de stiller op som Maserati i 2022/23 sæsonen.

Dilbagh Gill & Lucas Di Grassi
Photo: Mahindra Racing

Di Grassi skal køre for det indiske hold sammen med Oliver Rowland, som fortsætter i endnu en sæson. Deres nuværende kører, Alexander Sims, har valgt at takke af med Formel E serien efter 4 sæsoner, hvoraf de seneste to har været for Mahindra. Det har aldrig for alvor klikket for Sims, uanset om han kørte for BMW Andretti, eller for Mahindra Racing. I stedet vil han kigge mere i retning af sportsvogne, hvor han allerede har et ben inde hos Corvette Racing, og tidligere hos BMW.

Alle holdene i ABB FIA Formula E World Championship skifter bilerne ud til den kommende sæson. Der kommer et helt nyt chassis, og en helt ny drivlinje, og derfor er erfaring fra de tidligere sæsoner en vigtig del af tidlig succes, så holdet ikke også skal tænke på at lære en ny kører op i den svære disiplin med energibesparelse osv osv.

2022/23 sæsonen starter med testkørsler i de kommende måneder, inden det første løb er sat til at blive Mexico den 14. januar 2023.

Relaterede nyheder