Petit Le Mans med Newgarden og Vanthoor

Porsche Penske Motorsport har annonceret deres 3. kørere til dette års 10 timers løb på Michelin Raceway Road Atlanta – også kendt som Petit Le Mans.

Holdet har i år haft forskellige kørere med til de længere afdelinger. På Daytona og Sebring hjalp de to FIA WEC kørere Dane Cameron og Michael Christensen til i henholdsvis bil nummer 6 og 7.

Der er udskiftning på begge de pladser, så Nick Tandy/Mathieu Jaminet i 6’eren, og Matt Campbell/Felipe Nasr i 7’eren i stedet får henholdsvis Laurens Vanthoor og Josef Newgarden som medkørere.

Porsche Penske Motorsport #7
Photo Courtesy of IMSA / Geoffrey M. Miller

Vanthoor har tonsvis af erfaring fra IMSA WeatherTech SportsCar Championship, men kun i GT kategorierne. Belgieren startede sæsonen hos Pfaff Motorsports, og har sidenhen fokuseret på FIA WEC, plus udvalgte Europæiske GT3 løb.

Newgarden var også med på Daytona i januar måned, men det var ombord en LMP2 racer for Tower Motorsports #8. Sidenhen har han fokuseret på NTT IndyCar Series mesterskabet. Her er han aktuelt treer i mesterskabet, men årets helt store triumf var sejren ved Indianapolis 500 i maj måned.

Dette års Petit Le Mans køres den 14. oktober 2023.

Relaterede nyheder