Connor De Phillippi og Christopher Mies ADAC GT Masters mestre

Connor De Phillippi og Christopher Mies vandt ADAC GT Masters mesterskabet, da finaleløbet blev kørt på Hockenheim idag.

Audi duoen som kører for Montaplast by Land-Motorsport holdet skulle kæmpe helt til allersidste minut for at få titlen i hus.

4 biler havde mesterskabsmuligheder inden dagens løb, så alle kæmpede alt hvad de kunne.

Da Mies kørte en tur gennem gruset på hans allersidste omgang inden kørerskiftet, så mesterskabet ud til at være tabt, da 2 af de 3 konkurrenter lå foran.

Men med 25 minutter tilbage af løbet forulykkede mesterskabskonkurrenten Callaway Competition Corvetten med Jules Gounon og bragte det røde flag ud. Franskmanden brækkede venstre ben, men slap ellers fra ulykken uden yderligere nævneværdige skader.

Connor De Phillippi/Christopher Mies Montaplast by Land-Motorsport Photo: JJ Media
Connor De Phillippi/Christopher Mies
Montaplast by Land-Motorsport

Det var redningen for Phillippi, da så blot skulle holde bilen kørende for at sikre sig mesterskabet.

Det blev Precote Herberth Motorsport med Martin Ragginger og Robert Renauer  som vandt løbet i deres Porsche foran KÜS TEAM75 Bernhard Porschen med Kevin Estre og David Jahn – og med AMG – Team Zakspeed med Nicolai Sylvest og Nikolaj Rogivue på 3. pladsen, samt som vinder af Junior klassementet.

Phillippi/Mies vandt det generelle ADAC GT Masters klassement foran David Jahn på 2. pladsen og de uheldige Jules Gounon og Daniel Keilwitz på 3. pladsen.

Nikolaj Rogivue/Nicolai Sylvest AMG - Team Zakspeed Photo: JJ Media
Nikolaj Rogivue/Nicolai Sylvest AMG – Team Zakspeed

Connor De Phillippi vandt også Junior mesterskabet foran Jules Gounon og Patrick Assenheimer. Nicolai Sylvest sluttede på en 8. plads, men han deltog ikke i alle afdelinger i år.

I Teammesterskabet tog Montaplast by Land-Motorsport titlen foran Callaway Competition og KÜS TEAM75 Bernhard.