Audi Sport går helhjertet ind i elektrisk ræs

Audi Sport går helhjertet ind i elektrik ræs.

Fra 2017/18 sæsonen stiller Audi til start med et fuldt fabriksstøttet hold i Formel E mesterskabet.

Siden starten af Formel E mesterskabet i efteråret 2014 har Audi delvis været involveret i form af Team ABT Schaeffler, hvor Lucas Di Grassi og Daniel Abt har været chaffører på de 2 biler, og det skal de også være i 2016/17 sæsonen. Allerede fra 2016/17 sæsonen bliver de 4 Audi ringe mere fremtrædende på bilen.

ABT Schaeffler FE02 Photo: Audi Sport
ABT Schaeffler FE02
Photo: Audi Sport

En anden Audi Sport fabrikskører som har erfaring med Formel E mesterskabet er Loic Duval, som kører for Dragon Racing teamet. Han er bekræftet der i 2016/17 sæsonen, men det bliver spændende at se om han bliver trukket hjem til Audi i 2017/18, eller om han får lov til at lege “ude i byen”, evt med en Audi drivline bagi.

Med denne annoncering er der virkelig kommet fokus på Formel E mesterskabet fra bilkonstruktører verden over. Jaguar træder ind i mesterskabet i år, Renault og Mahindra har været med siden start, Mercedes har en fabrikskører i form af Maro Engel, som skal debutere i 2016/17 sæsonen, og BMW spøger også i kulissen.

Så fremtiden for FIA Formula E Championship ser meget spændende ud, de næste par sæsoner.

Relaterede nyheder