Ekström vinder i Barcelona

Mattias Ekström vandt FIA World Rallycross Championship løbet i Spanien, som blev kørt på Circuit de Catalunya.

På en del af Formel 1 banen blev 9. afdeling af årets mesterskab kørt, og her kørte Svenskeren sig ikke blot til sejr men også til mesterskabsføringen. I hans Audi S1 vandt han finalen med næsten 1 sekund ned til Timmy Hansen i Peugeot 208 på 2. pladsen mens Timur Timerzyanov i Ford Fiesta kørte 3. pladsen hjem.

Petter Solberg nåede kun 7. pladsen ved arrangementet, og mistede derfor dyrebare point til Ekström i kampen om årets mesterskab.

Mattias Ekström - Team EKS Photo:  JJ Media
Mattias Ekström – Team EKS Photo:
JJ Media

Ekström går i øjeblikket og overvejer om han skal springe over finaleløbet i DTM, da denne kolliderer med den tyske afdeling af FIA WorldRX i Buxtehude. Så det er han i øjeblikket ved at koordinere med Audi. Men i det mesterskab ligger han pt. ikke til medaljer, så beslutningen burde være enkel. Men det kommer an på kontrakter m.v.

Næste gang at FIA World Rallycross Championship er på grusbanerne er om 2 uger til den Lettiske afdeling.

Relaterede nyheder