NEXTEV går efter et stærkt løb i Marrakesh

Efter en tilfredsstillende sæsonstart i Hong Kong, tager NEXTEV Nio teamet med Marrakesh med et mål om at have endnu en stærk weekend i “Den Røde By”.

Den 2.97km lange Circuit Moulay El Hassan i Marrakesh er det næstlængste bane som Formel E har brugt til dato. NEXTEV kører Oliver Turvey beskriver den nye bane som “en meget spændende en, men nogle hurtige sving og masser af langsider med mange overhalingsmuligheder. Den første sektor ser især meget interessant ud, med 2 hurtige og lange sving.”

Holdkammeraten Nelson Piquet Jr betegner banen som en hurtig en. “Marrakesh var bygget til ræs og banen er en anelse bredere. Vi kender vores stærke sider og vil samtidig fokusere på at forbedre os, så vi kan blive endnu hurtigere.”

The NEXTEV Nio team expects an exciting race in the streets of Marrakesh Photo: FIA Formula E
NEXTEV Nio teamet forventer et spændende løb i gaderne i Marrakesh
Photo: FIA Formula E

Efter at have taget Pole Position i Hong Kong ePrix, scorede Piquet Jr 3 point til teamet. Han gik glip af point i løbet, efter at han sluttede 11’er, efter en fejlslagen strategi. Det er hovedårsagen til at den 31 årige kører ikke kan vente med at komme tilbage i bilen. “Mit mål er at se det rigtie potentiale i bilen, og score så mange point som vi kan,” sagde han. Efter at have scoret 4 point på 8. pladsen, skyder Turvey efter “at gøre det bedre i kvalifikationen og konvertere det til et bedre løbsresultat.”

På lørdag den 12. november 2016 bliver den Marokkanske  by Marrakesh den 14. by som afholder et Formel E løb.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder