Er strømmen ved at gå af Formel E?

FIA Formula E Championship har haft en meget træls uge for arrangørerne.

Tidligere på ugen stemte byrådet i Berlin i mod at afholde 7. afdeling af årets mesterskab på gaderne nær Alexanderplatz, hvor der blev afholdt løb for første og hidtil eneste gang i 2016.

I dag er det kommet frem at det samme er sket i Bruxelles, hvor 8. afdeling af dette års mesterskab skulle køres.

Photo: Sam Bloxham/LAT/Formula E

En 14 løbs kalender var ellers annonceret af Formel E arrangørerne sidste sommer, dog med nogle 2 TBA events på kalenderen. Hurtigt kom vi ned på 12 løb, og nu kan det se ud til at vi har mistet endnu 2 løb.

Vi har endnu ikke set nogle officielle svar fra Formel E arrangørerne omkring problemerne, og om løbene i Berlin og Bruxelles skal erstattes og køres andre steder i samme land.

Der har ellers været meget positive vibrationer omkring mesterskabet, som har fået Jaguar med som fabrikshold i denne sæson, mens både Audi og Mercedes træder ind som fabriksteams i nærmeste fremtid.

Formel E mesterskabet har gjort meget ud af at løbene skulle køres midt i byerne, tæt på fans, for at bringe den nye teknologi tæt på byboerne, og tiltrække nye fans, som ikke normalt går til motorløb på racerbanerne udenfor byerne.

Næste løb i FIA Formula E Championship køres om 3½ uge i Buenos Aires

Relaterede nyheder