Felix Rosenqvist vinder første løb i Berlin

Felix Rosenqvist vandt weekendens første Berlin ePrix, da han snuppede sejren foran Lucas Di Grassi og holdkammeraten Nick Heidfeld.

Di Grassi havde på trods af en ankelskade, under en fodboldkamp, kørt sig til Pole Position. Han førte første halvdel af løbet, indtil den allersidste omgang før pitstoppet, hvor Rosenqvist smuttede forbi under nedbremsningen til sving 1.

Jose Maria Lopez sluttede løbet som 4’er, efter at være startet fra anden pladsen. Lopez havde en rigtig dårlig start, og måtte forsvare sig kraftigt ned mod sving 1.

Berlin ePrix, Tempelhof Airport, Berlin, Germany.
Photo: Sam Bloxham/LAT/Formula E

Den mesterskabsførende Sebastien Buemi havde en rigtig skidt lørdag. Efter kun at have kvalificeret sig som 14’er, kørte han sig flot igennem feltet, og lavede nogle fantastiske overhalinger på vej ind i 180 graders svinget, sving 9. Han sluttede løbet på 5. position på vejen, men han endte dog med at blive diskvalificeret bagefter, på grund af for lavt dæktryk i dækkene.

Jean-Eric Vergne lå til at slutte 5’er, men på grund af unsafe release i forbindelse med hans pitstop, fik han en 5 sekunders straf, og sluttede i stedet 8’er.

Berlin ePrix, Tempelhof Airport, Berlin, Germany.
Photo: Sam Bloxham/LAT/Formula E

Mitch Evans fik problemer med bilen tidligt i løbet, og i stedet satte Panasonic Jaguar Racing køreren fokus på at få kørte løbets hurtigste omgang, hvilket lykkedes, og han derved scorede et point til sig selv og teamet.

Næste løb bliver kørt i morgen, hvor alle kørerne skal i gang i Berlin igen.

 

Relaterede nyheder