De første hold melder sig klar til Asian Le Mans Series

De første hold har allerede meldt sig klar til den kommende Asian Le Mans Series sæson.

De forsvarende LMP2 mestre, Algarve Pro Racing var hurtige til at tilmelde sig 2017/18 sæsonen, hvor de stiller op med en Ligier JSP217-Gibson. Hollænderen Ate de Jong og koreaneren Tack Sung Kim skal køre bilen for det portugisiske hold.

Algarve Pro Racing
Photo: JJ Media

ARC Bratislava bliver et nyt hold i LMP2 klassen, efter de sluttede 2’er i Asian LMS LMP3 mesterskabet i 2016/17 sæsonen. Teamet har allerede været ude at køre deres første LMP2 løb, da de stillede op i LMP2 klassen ved 24 timers løbet på Le Mans. Deres bil bliver en JS P2, som Krohn Racing deltog i ELMS med i 2015 og 2016. Miro Konopka er den hidtil eneste bekræftede kører.

ARC Bratislava
Photo: JJ Media

Team BBT har kørt 7 år i GT klasserne, men nu skifter de til LMP2 klassen, hvor de også skal køre en Ligier JS P2. Teamet sluttede på 3. pladsen i GT klassen i en Ferrari 488 GT3, og selvom det ikke er en Ferrari, bliver det stadig AF Corse som skal drive bilen. Det har teamet også erfaring med Europa.

Spirit of Race
Photo: JJ Media

Spirit of Race er det første GT hold som er bekræftet, hvor Rui Aguas og Nasrat Muzayyin skal køre teamets Ferrari 488 GT3. Teamet sluttede 5’er i 2016/17 GT mesterskabet, og var også deltager på Le Mans i år med hele to biler. Spirit of Race har gennem hele sæsonen været deltager i FIA WEC, og derved virker pyramiden perfekt, hvor planen for ACO og FIA er at nye hold skal starte i de lokale serier så som ELMS eller Asian LMS, hvorefter de så rykker op på verdensscenen i FIA WEC.

Asian Le Mans Series 2017/18 starter den 27.-29. oktober i kinesiske Zhuhai.

Relaterede nyheder