Neel Jani kører for Faraday Future Dragon Racing i sæson 4

Faraday Future Dragon Racing har annonceret deres køre lineup til sæson 4 i FIA Formula E Championship. Neel Jani skal sammen med Jérôme D’Ambrosio køre for teamet fra Los Angeles.

“Vi er glade for at byde Neel velkommen i bil nummer 6 i den 4. sæson, ” sagde Jay Penske, teamejer og chef for Dragon Racing. “Som team er vores mål at vinde løb og kæmpe med om mesterskabet i den kommende sæson, og Neel er en vigtig del af det regnestykke. Når du kigger på de bedste kørere i verden, fra både det at køre ræs og udvikling af bilen, så er Neel på toppen af den liste. Han passer perfekt ind i vores program,” tilføjede Penske.

“Jeg glæder mig til at køre for Faraday Future Dragon Racing teamet i den kommende sæson i FIA Formula E Championship,” sagde Neel Jani. “Jeg har for nyligt været ude at teste PENSKE EV-2 powered by Faraday Future og jeg ser frem til at bygge videre på min viden og erfaring med teamet og at konkurrere i denne fantastiske elektriske løbsserie.”

Neel Jani
Photo: Faraday Future Dragon Racing

Jani blev både Verdensmester i FIA World Endurance Championship med Porsche Motorsport og vandt 24 timers løbet på Le Mans. Inden han blev tilknyttet Porsche’s LMP1 program i 2014, tog Jani en sejr ved Petit Le Mans 2013 for Rebellion Racing, samt podiepladser på Laguna Seca og Long Beach. Han har også deltaget for A1 Team Switzerland i A1 Grand Pri, hvor han var med til at vinde 2007-2008 titlen og sluttede 2’er i både 2005-2006 ig 2008-2009 sæsonerne. I 2007 kørte han for PKW Racing i den Nordamerikanske Champ Car serie og er også en GP2 løbsvinder og tidligere Formel 1 test kører.

2017/18 FIA Formula E Championship sæsonen starter den 2. december med et dobbeltløb i Hong Kong.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder