Kør imod Sebastien Buemi i Formel E VR køreoplevelse

Virtually Live har lanceret en Formel E relatered VR køreoplevelse, som giver besøgende i Red Bull Media World i ‘Verkehrshaus der Schweiz’, i Lucerne (Schweiz) en chance for at køre imod Formel E kører Sebastien Buemi.

Virtually Live har brugt seneste sæsones Parid ePrix bane og har lavet en spændende VR køre konkurrence, som kan opleves i Red Bull Media World i Lucerne (Schweiz) indtil den 31. januar 2018. Besøgende får to omgange til at slå Renault eDams kører Sebastien Buemi’s hurtigste omgang i ved Paris ePrix fra seneste sæson, ved at køre i VR ved hjælp af Virtually Live’s technologi.

“Graden af detaljer og realisme i ‘Virtually Live Driving Experience’ er imponerende. Det er en virkelig innovativ oplevelse, som giver mig mulighed for at knytte bånd til mine fans, på samme tid som jeg giver dem oplevelsen af at køre i min Formel E bil i VR rundt på Paris ePrix banen,” sagde Buemi.

Renault eDams kører Sebastien Buemi prøver VR versionen Paris ePrix banen
Photo: Virtually Live

Fans som ikke kan besøge udstillingen kan stadig hente Virtually Live Formula E VR Appen på deres VR App Store, og opleve Sæson 3 ePrix løb på en fantastisk VR tur, hvor de kan gå hvor som helst på banen under et ePrix; inklusiv perspektivet inde fra alle kørers biler, men også have muligheden for at køre og sætte deres egen omgangstid.

“Vi er glade for at kunne samarbejde med Red Bull Media World, og give de besøgende i Verkehrshaus der Schweiz en moderne VR køreoplevelse. Virtually Live har skabt Formel E ePrix løb i dette imponerende VR univers ved hjælp af live telemetri fra kørernes biler. Det har givet os mulighed for at give fans en unik mulighed for at køre virtuelt mod Sebastien Buemi’s hurtigste omgang i sidste års Paris ePrix. Vi ser frem til, hvem der er hurtigst næste år,” forklarede Oliver Weingarten, direktør for motorsport hos Virtually Live.

Virtually Live, en imponerende Virtual Reality (VR) underholdnings platform til live events, har lavet et partnerskab med FIA Formula E Championship, for at kunne genbringe løbene live i VR for at give muligheden for folk til opleve løbet, som var de der selv.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen.

Relaterede nyheder