Peugeot øger involveringen mens Ford siger stop

Peugeot Sport øger deres involvering i FIA World Rallycross Championship i 2018, mens Ford har annonceret at de stopper med Hoonigan Racing Division.

Peugeot deltager i WorldRX med Team Peugeot-Hansen teamet og starter deres 5. sæson i 2018. Sebastien Loeb vil fortsat være en del af teamet, men Peugeot Sport nævner ikke hvordan deres øgede involvering ellers får indflydelse på teamet. Det kunne være alt fra flere penge til de tre biler som teamet indsætter, til at indsætte endnu flere biler. I 2016 sæsonen deltog Team Peugeot-Hansen med en 4. bil hvor Davy Jeanney kørte side om side med Loeb og brødrene Kevin og Timmy Hansen.

Sebastien Loeb
Photo: JJ Media

Hoonigan Racing Division med Ken Block og Andreas Bakkerud stopper deres program efter 2017 sæsonen. Block har meget stærke bånd til Ford, så det betyder formentlig også et farvel til den farverige amerikaner. Block har deltager i 25 WorldRX events indtil videre, men har endnu hans første sejr til gode. Kun to gange har han været på podiet, ud af 4 finalebesøg.

Hvad annonceringen betyder for Andreas Bakkerud er lidt mere uklar. Bakkerud selv siger han håber at kunne fortsætte i WorldRX, men nævner også at han stadig vil arbejde på nogle projekter sammen med Ken Block.

Sidste gang at vi kommer til at Hoonigan Racing Division på Rallycross banerne, i denne omgang, er den 12. november, når finalen i dette års mesterskab køres i Sydafrika.

Relaterede nyheder