DragonSpeed har også ELMS kørerne klar

I går annoncerede DragonSpeed holdet deres FIA World Endurance Championship kørere, og i dag har de så sat navn på deres 3 European Le Mans Series kørere.

Og her går 2 ud af de 3 navne faktisk igen.

Henrik Hedman og Ben Hanley får et dobbelt program i 2018, da de skal køre både LMP1 bilen i FIA WEC og LMP2 bilen i European Le Mans Series.

De får deres 2017 holdkammerat Nico Lapierre med i bilen, så de kan fortsætte samarbejdet i den nye sæson. Det indikerer også at Lapierre har andre planer i FIA WEC. Hidtil har han kørt for Signatech Alpine Matmut holdet, men de har endnu ikke offentliggjort deres 2018 planer.

DragonSpeed #21
Photo: JJ Media

DragonSpeed holdet sluttede på en samlet 8. plads i ELMS LMP2 mesterskabet i 2017, hvor sæsonens højdepunkt var en andenplads på Monza. Men de havde desværre også nogle dyre løb med kun få eller intet til pointtavlen, og det skal de forsøge at forbedre i 2018, hvis de vil være med i toppen af mesterskabet. Til gengæld var midterfeltet også utroligt tæt, så kan de køre tocifrede point hjem til kontoen hver gang, så har de rigtig gode muligheder for at springe adskillige pladser op i slutstillingen.

Alle konkurrenterne i European Le Mans Series bliver offentliggjort på torsdag, inden at sæsonen starter den 9.-10. april på Paul Richard med Prologen, inden at det første løb skal køres på den samme bane den 15. april.

Relaterede nyheder