Flækket chassis hos Graff

Mekanikerne på Graff #39 har en lang aften foran sig.

Under lørdagens træning røg Jonathan Hirschi af banen og ødelagde bilen, så mekanikerne ikke kunne nå at få den klar til kvalifikationen.

Nu viser dig sig faktisk at selve monocoque’en er flækket, der hvor hjulophænget er monteret. Det er en kulfiberdel, og ikke noget som man lige kan skifte.

Derfor har Graff teamet været ovre hos TDS Racing, og spurgt om de ikke måtte låne deres reserve ORECA 07 monocoque, som de havde med, hvilket de heldigvis fik lov til.

Graff #39
Photo: JJ Media

Først havde TDS mekanikerne travlt med at afmontere pedalboksen og andre løsdele, som ikke var direkte relateret til monocoque’en, og dernæst minutiøst videodokumentere alt på den, så de ved om de får den tilbage i præcis samme stand, eller om bilen har taget skade efter morgendagens løb.

Monocoque’en står i G-Drive farver, så enten skal Graff mekanikerne i gang med klistermærkerne inden morgendagens løb, eller også bliver Graff #39 en harlekin bil med lidt G-Drive fra TDS Racing (G-Drive) #26 og så ellers den normale sorte, blå, røde og hvide #39 bemaling.

Havde det så bare været #40 som var blevet skadet – det er nemlig den G-Drive bemalede bil hos Graff…

Relaterede nyheder