Canapino sidste Juncos kører

Agustin Canapino bliver 4. og sidste Juncos Racing kører til Rolex 24 at Daytona løbet.

Den 28-årige argentiner fra Buenos Aires har et hav af mesterskaber med i bagagen, med hele 12 mesterskaber gennem de seneste 11 år, inklusiv Super TC2000 mesterskabet i 2016. I alt blev det til 44 løb gennem 2018 sæsonen.

Han har allerede forbindelser til Chevrolet i hjemlandet, hvor flere af mesterskaberne er blevet kørt hjem med den klassiske butterfly på motorhjelmen.

Ricardo Juncos & Agustin Canapino
Photo: Juncos Racing

Det er udelukkende 24 timers løbet på Daytona, hvor han nævnes som kører til. Dermed står Will Owen som indtil videre eneste kører gennem hele sæsonen. Det bliver spændende at følge udviklingen, og om enten Canapino, Kyle Kaiser eller Rene Binder – eller måske en hel 4. får plads i bilen på Sebring, og sæsonen ud.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship sæsonen starter så småt op i starten af januar med testkørsler, inden Daytona 24 timers løbet køres den sidste weekend i januar.

Relaterede nyheder