Rossiter og Calderón tilbage hos Techeetah for Rookie test

DS Techeetah har annonceret at deres udviklingskører James Rossiter samt Tatiana Calderón kommer til at køre rookiestesten på Circuit International Automobile Moulay El Hassan.

Det er anden gang at Rossiter skal deltage i rookiestesten for holdet, udover hans udviklingsarbejde.

“Det er fedt at være tilbage på banen, og det bliver godt at se holdet igen efter ferien. Vi er i simulatoren i næste uge, for at vende os til Gen2 bilen på Marrakesh banen, inden vi tager til Marokko.

“Jeg nyder min rolle og nyder at arbejde sammen med et hold som vil fremad, og skubber udviklingen på elektriske biler, både på og udenfor banen. Jeg er spændt på fremtiden”, sagde britten.

Det bliver også anden gang at det kinesiske hold skal arbejde sammen med Calderón, efter hendes debut test efter Ad Diriyah E-Prix i december.

“Jeg var vild med al den køretid i bilen og med at arbejde med holdet i Ad Diriyah, og selvom jeg ikke fik kørt helt så meget som jeg havde forventet, på grund af røde flag, fik vi kørt nogle gode omgange.”

Tatiana Calderón gets back behind the DS E-TENSE FE19 wheel for the second in-season test Photo: Sam Bloxham, LAT Images/ ABB FIA Formula E

“Det er unødvendigt at nævne, at jeg gerne vil have mange flere omgange kørt ved denne test, og det bliver rigtig godt at fortsætte arbejdet med holdet ved Marrakesh testen. DS E-TENSE FE19 er rigtig sjov at køre, og det er noget helt andet end det jeg har kørt tidligere. Der er meget man skal tage med i beregningerne, da den ikke er ligeså enkel at køre som andre formelbiler. De har alle deres forskellige udfordringer, og det er det som gør det sjovt”, sagde colombianeren.

“Tatiana imponerede os i Ad Diriyah testen, selvom hun kun fik begrænset kørsel på grund af nogle røde flag, så vi ville give hende en chance mere i DS E-TENSE FE19, for at se om hun kan trække endnu mere ud af bilen, og få meget mere feedback.

“James har været uvurderlig i udviklingsperioden, og har fortsat med at hjælpe os med simulationer forud for sæsonen. Det er den anden rookietest at han skal deltage i, og det bliver rigtig godt at se ham tilbage i bilen”, sagde teamchef Mark Preston.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder