Bruno Spengler og Marco Wittmann kører for BMW i Andretti Motorsport ved Rookietest

Dagen efter sæsonens andet løb, skal BMW i Andretti Motorsport deltage i søndagens officielle Rookietest i ABB FIA Formula E Championship med to BMW fabrikskørere og DTM mestre bag rattet af BMW iFE.18.

Bruno Spengler (billede) og Marco Wittmann vil deltager for BMW i Andretti Motorsport i Rookietesten i Marrakesh. Photo: Zak Mauger, LAT/ ABB FIA Formula E

Bruno Spengler, har allerede haft flere ture i BMW iFE.18 mens Marco Wittmann får sin debut i en Formel E bil. “Jeg er meget spændt på at komme på banen i en ren elektrisk bil for den første gang,” sagde Wittmann. “Indtil nu har jeg kun fulgt Formel E på afstand. Jeg er fascineret med hensyn til hvordan det føles at køre bilen.

“Jeg tror at de nye Formel E biler er meget tiltalende for os. Jeg ser meget frem til det, og er spændt på at se hvor meget at jeg kommer til at nye det. Mit hjerte banker for DTM, men jeg synes at det er vigtigt at udvide horisonten. Heldigvis har BMW Motorsport et meget alsidigt program, som giver os mulighed for at samle erfaring i mange forskellige biler.”

 

Original artikel oversat af Jens Jensen.

Relaterede nyheder