Problemfri kvalifikation for Michelin Le Mans Cup

Kvalifikationen til den 4. afdeling af Michelin Le Mans Cup 2019 blev kørt i formiddagstimerne på Circuit de Catalunya i Spanien, og blev to gange 15 minutter uden drama i selve den session.

GT3 bilerne var de første på banen, til deres 15 minutters kval.

Krypton Motorsport Mercedes #35 med Marco Zanuttini og Stefano Pezzucchi tog Pole Position, foran Kessel Racing Ferrari #8 med Sergio Pianezzola og Giacomo Piccini, mens mesterskabsførende Luzich Racing Ferrari #71 med Mikkel Mac og Fabien Lavergne var 3. hurtigste GT3 bil.

Krypton Motorsport Mercedes #35
Photo: JJ Media

Der var dog lidt dramatik blandt LMP3 bilerne, men ikke i selve kvalifikationen. Mesterskabsførende Lanan Racing #25 med Duncan Tappy og Michael Benham havde et kæmpe uheld i gårsdagens træning, på grund af et sammenstød med Cool Racing #96. Bilen blev så ødelagt, at de ikke nåede ud til kvalifikationen lørdag formiddag, og der er endnu tvivl om de overhovedet kan nå at få bilen klar til løbet.

Graff #39 med Adrien Chila og Nicolas Schatz tog Pole Position med blot 0,054 sekund foran DKR Engineering #3 med Francois Kirmann og Laurents Hörr, med Nielsen Racing #2 med Tony Wells og Colin Noble treer.

Graff #39 & KEO Racing #43
Photo: JJ Media

Christian Stubbe Olsen var igen til start for RLR MSport #14, og hans holdkammerat James Dayson kvalificerede bilen på 13. pladsen blandt LMP3 bilerne, mens KEO Racing #43 med Johan Jokinen og Alain Costa, hvoraf den sidstnævnte kørte kvalifikationen, skal starte eftermiddagens løb fra 17. startposition.

Løbet starter klokken 13.00 og kan følges live via dette YouTube link fra klokken 12.40.

Relaterede nyheder