JDC-Miller offentliggør andenbilen

JDC-Miller Motorsports har offentliggjort kørerne i deres anden bil til starten af IMSA WeatherTech SportsCar Championship sæsonen 2020.

Matheus Leist skal dele bilen med Juan Piedrahita og Chris Miller ved Daytona 24 timers løbet i januar. Leist og Piedrahita skal ydermere dele bilen ved Sebring 12 timer, Watkins Glen 6 timer og Petit Le Mans på 10 timer. Piedrahita går efter også at deltage ved flere løb i Cadillac DPi-V.R #85 raceren.

Leist har senest kørt i NTT IndyCar Series for A. J. Foyt Enterprises, men den dør ser ud til at lukke sig til 2020 sæsonen. Den 21-årige brasilianer har aldrig manglet mønt på lommen, så dem tager han nogle med af til JDC.

JDC-Miller Motorsports #85
Photo: JJ Media

Colombianske Piedrahita havde allerede haft 4 starter for holdet. Ved de 4 Michelin Endurance Cup løb i 2019 skiftede han lidt mellem #84 og #85, og var bl.a. holdkammerat med Miller på Daytona.

Miller vandt 24 timers løbet på Daytona i 2016, da han kørte i LMPC klassen for JDC-Miller Motorsports.

Hvor mange løb at Piedrahita skal køre, og hvem der skal være hans holdkammerat ved sprintløbene, er endnu et åbent spørgsmål.

Denne kører line-up bliver næppe en som kan skabe problemer for de andre Cadillac hold, eller Mazda og Acura for øvrigt. Men kan de holde bilen på banen, uden fejl og tekniske problemer, kan der måske være en lille chance for et top-5 resultat, hvis nogle af de andre hold fejler.

Daytona 24 timers løbet køres den 25.-26. januar 2020.

Relaterede nyheder