Formel E i Sanya aflyst indtil videre

ABB FIA Formula E Championship har indtil videre aflyst denne sæsons afdeling i Sanya.

Den kinesiske havneby skulle have afholdt løb den 21. marts 2020, men grundet Corona virussen i Kina, har serien valgt at aflyse den dato.

Det er endnu ikke klart om der kan findes en erstatningsdato, eller om løbet faldet helt ud af kalenderen i 2019/20 sæsonen. Men da kalenderen er rimelig tæt pakket i de efterfølgende måneder, er der nok ikke de helt store chancer for det. Der er en lille mulighed i maj mellem Seoul og Jakarta løbene, men det skal alt sammen passe med at byen kan afholde det, og at sundhedsrisikoen er væk igen.

Sanya E-Prix 2019
Photo: ABB FIA Formula E Championship

Løbet i Sanya er kun blevet en enkelt gang før, og det var i foråret 2019. Dengang vandt Jean-Eric Vergne løbet foran Oliver Rowland og Antonio Felix da Costa.

Den næste afdeling af ABB FIA Formula E Championship 2019/20 afvikles som planlagt den 15. februar i Mexico, inden Marrakesh løbet i Marokko køres 14 dage senere. Herefter er der pause indtil 4. april, hvor serien skal til Rom i Italien.

Relaterede nyheder