Chaves erstatter Nasr i weekenden

Felipe Nasr skulle endelig have været tilbage bag rattet i denne weekend, men det er blevet udsat.

Brasilianeren er sammen med landsmanden Pipo Derani fast mand på Whelen Engineering Cadillac #31 i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, men nu er Nasr blevet testet positiv for COVID-19,

Nasr har opholdt sig i Miami i en måneds tid, siden han rejste ind fra Brasilien. Her havde han ikke symptomer på noget, men da han hoppede i bilen i går, og var på vej mod Daytona, for at mødes med holdet forud for weekendens løb, begyndte han at føle sig lidt sløj. Derfor valgte han at få foretaget en test, som viste sig at være positiv. Heldigvis nåede han ikke at mødes med holdet, eller andre personer relateret til weekendens løb. Så nu skal han være i hjemmekarantæne i Miami, i det næste stykke tid. Både Nasr og teamet håber at han er klar igen til Sebring om 14 dage, men det kommer alt sammen an på om han er rask inden da.

Gabby Chaves
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Holdet har ringet til Gabby Chaves, som tidligere har kørt med holdet på Petit Le Mans i 2018, som holdkammerat til Derani og Nasr, i den sæson hvor de to vandt mesterskabet.

Holdene starter med at teste på Daytona International Speedway i dag fredag, inden der køres 2 timer og 40 minutters racerløb i morgen aften lokal tid – klokken 00.05 natten mellem lørdag og søndag.

Relaterede nyheder