Fri træning 2 på Paul Ricard

Det var en fri træning 2 for European Le Mans Series, uden den helt store dramatik.

BHK Motorsport #35 måtte transporteres tilbage til pitten med et teknisk problem, men ellers kom alle godt igennem træningen.

United Autosports #32 med Job van Uitert, Alex Brundle og Will Owen var hurtigste bil, foran G-Drive Racing #26 med Mikkel Jensen, Nyck de Vries og Jean-Eric Vergne, mens den anden United Autosports #22 med Phil Hanson og Filipe Albuquerque var 3. hurtigste bil.

High Class Racing #20 viste igen gode takter med Anders Fjordbach og Dennis Andersen, da de satte 6. hurtigste tid af alle.

G-Drive Racing #26
Photo: JJ Media

I LMP3 kategorien var det sidste års Michelin Le Mans Cup mestre med DKR Engineering #4 kørt af Laurents Hörr, Francois Kirmann og Wolfgang Triller, som var hurtigste bil, foran sidste års LMP3 mestre fra ELMS, Eurointernational #11 med Niko Kari og Tommy Erdos, mens Realteam Racing #8 med Esteban Garcia og David Droux var 3. hurtigst.

Der var 3 biler i LMP3 kategorien, som valgte at blive holdende i garagen hele træningen, da de i forvejen havde trænet så meget på de to testdage, og derved sparede på dæk til kvalifikationen og løbet. Det var United Autosports #2, Nielsen Racing #7 og RLR MSport #15, som blandt andet har Malthe Jakobsen i bilen.

DKR Engineering #4
Photo: JJ Media

I GTE var Aston Martin Racing #98 med Paul Dalla Lana, Mathias Lauda og Ross Gunn hurtigst, foran Proton Competition Porsche #93 med Michael Fassbender, Felipe Laser og Richard Lietz, mens Iron Lynx Ferrari #60 med Claudio Schiavoni, Sergio Pianezzola og Andrea Piccini som 3. hurtigste bil.

Iron Lynx Ferrari #83 med Michelle Gatting, Rahel Frey og Manuela Gostner var 7. hurtigste bil, hvor det igen var Gatting som satte tiden.

Aston Martin Racing #98
Photo: JJ Media

Den anden bil i feltet, som skulle have bestået af udelukkende kvinder, er Richard Mille Racing Team #50 i LMP2. Her har Tatiana Calderon fået Andre Negrao som medkører. Han afløser for Katherine Legge, som havde et kæmpe uheld tidligere på ugen, hvor hun brækkede benet under en af træningerne. De var 9. hurtigste bil i anden træning.

Nu har holdene 3 timers forberedelse til kvalifikationen, som starter klokken 13.40, og kan følges på YouTube via dette link.

Relaterede nyheder