UA og TF Sport med mere kørernyt

United Autosports og TF Sport har haft travlt med at annoncere kørere til European Le Mans Series 2021.

UA har nu begge deres LMP2 og begge LMP3 racere fyldt med kørere.

Jonathan Aberdein skal køre med i #22 i LMP2, som han skal dele med Tom Gamble og Phil Hanson. Aberdein har et par sæsoners erfaring fra DTM, hvor han først kørte for BMW, og sidenhen det private Team WRT hold i en Audi racer. Inden da, stod den på Formel 4 og Formel 3, så han har erfaring fra flere forskellige biltyper. Men det bliver helt sikkert noget af en omvæltning, at skulle sidde i den mesterskabsvindende ORECA 07 fra 2020 sæsonen.

TF Sport Aston Martin #90
Photo: JJ Media

Også deres LMP3 racer #2 har fået de sidste to navne klistret på dørene. De forsvarende mestre Wayne Boyd og Rob Wheldon vender tilbage til endnu en sæson, hvor de får Edouard Cauhaupe som medkører, efter Tom Gamble er skiftet op til LMP2 raceren. Dermed har de meldt sig ind som absolut topfavoritter, til at gentage titlen.

TF Sport vender tilbage til ELMS i GTE, som de tidligere kørte i tilbage i 2017, inden de avancerede til FIA WEC. John Hartshorne og Ollie Hancock skifter op fra Michelin Le Mans Cup, hvor de to har kørt sammen gennem de seneste sæsoner i en Ferrari hos Kessel Racing. De to kører dog også for TF Sport i Asian Le Mans Series, som starter op i disse dage. Her har de Charlie Eastwood som holdkammerat – men da han er headhuntet til teamets LMP2 program sammen med Salih Yoluc og Harry Tincknell, får de i stedet fabrikskører Ross Gunn med i bilen. Gunn har tidligere arbejdet sammen med TF Sport, og nu får han altså en plads i ELMS 2021. Bilen er naturligvis en Aston Martin Vantage, som Tom Ferrier sværger til, hvis ikke lige han skal stå for driften af en LMP2 racer.

Deltagerlisten til European Le Mans Series bliver offentliggjort i morgen fredag.

Relaterede nyheder