Thiim, Jensen og Hanley tager Pole på Silverstone

2 klasser ud af 3 mulige får Danske kørere på Pole Position, når 4 timers ELMS løbet på Silverstone skal køres i morgen lørdag.

Nicki Thiim sikrede TF Sport #90 teamet Pole Position i GTE klassen, hvor mærkekollegaen Ross Gunn i Beechdean AMR #99 bilen kørte sig ind på 2. pladsen, med Spirit of Race #55 Ferrari’en med Matt Griffin på 3. pladsen.

AT Racing #9
Photo: JJ Media

I LMP3 klassen kørte Mikkel Jensen AT Racing #9 på Pole Position, tæt forfulgt af Sean Rayhall i United Autosports #2 og Wayne Boyd i United Autosports #3. Alex Kapadia kørte RLR MSport #15, som han deler med Morten Dons, ind på en 7. plads i klassen.

Ben Hanley snuppede Pole Position for DragonSpeed #21 i LMP2 mens Filipe Albuquerque kørte næsthurtigste tid i United Autosports LMP2 bil med nummer 32 på siden. Enzo Guibbert og Graff #39 tog sig af 3. pladsen. High Class Racing #49 med Anders Fjordbach bag rattet kvalificerede sig på en 9. plads, hvilket må siges at være godkendt efter at bilen havde en masse småproblemer med teknikken  ved den første træning i går, så de ikke fik meget mere end de 1½ times træning i dag, inden at de skulle ud og sætte en tid i kvalifikationen. Teamet er bedst blandt de hold som kører med et Dallara chassis, så det er også en rigtig flot præstation af det nye team.

DragonSpeed #21
Photo: JJ Media

Der var et enkelt rødt flag i LMP2 delen af kvalifikationen. Richard Bradley i Graff #40 havde en afkørsel i Becketts svinget som satte sig fast i gruset, så han måtte have hjælp til at komme fri.

Næste gang at ELMS bilerne er på banen, er i morgen lørdag, når løbet starter klokken 15.30 Dansk tid.

Relaterede nyheder