Renault e.dams præsenterer ny bil

Renault e.dams har præsenteret den nye bil til Sæson 4.

Bilen får navnet Z.E. 17, og teamet holder fast i de to kørere fra de tre første sæsoner, Sebastien Buemi og Nico Prost.

Selve bilen bliver præcis den samme som i 2016/17 sæsonen, men der er mindre opdateringer omkring drivlinjen. Bl.a. får bilerne lov til at bruge lidt mere strøm i løbene, så bilerne kommer til at køre lidt hurtigere. Batterierne er dog stadig de samme, så det er ren og sker på udviklingen af drivlinjen, at holdene får lov til at bruge lidt flere kW til elmotorerne.

Renault e.dams Z.E. 17
Photo: Renault e.dams

Teamet har vundet alle tre Teammesterskaber i Formel E historien, men det er kun blev til en enkelt Kørertitel til Sebastien Buemi i 2015/16 sæsonen. Buemi er dog køreren med suverænt flest sejre i hele Formel E feltet, med i alt 12 sejre. Nico Prost har kørt tre sejre hjem. Han mangler endnu det helt store gennembrud i Formel E, men det er selvfølgelig også svært, når man har en holdkammerat der er så dominerende som Buemi er.

Renault e.dams lufter for første gang de nye farver på bilerne, når de officielle testkørsler forud for sæsonen starter i næste uge i Valencia.

Relaterede nyheder