Audi og Mercedes fortsætter uændret

Audi Sport Abt Schaeffler og Mercedes-Benz EQ Formula E Team fortsætter uændret i ABB FIA Formula E Championship Sæson 7.

De to hold er så tilfredse med de kørere, som de sluttede 2019/20 sæsonen med, så deres kontrakter er blevet forlænget.

Audi sluttede sæsonen af med Lucas Di Grassi og Rene Rast i bilerne, efter Daniel Abt blev fyret halvvejs gennem sæsonen. Di Grassi har kørt med i Formel E serien siden allerførste sæson, og er kun gået glip af få afdelinger, da de faldt sammen med hans FIA WEC opgaver for Audi. Rast er godt på vej til at sikre hans 3. DTM mesterskab, inden Audi forlader serien ved sæsonafslutningen. Han er deres helt hotte navn, så derfor er det kun naturligt at de sætter ham i deres ubestridte topprioritet.

Stoffel Vandoorne, Ian James, Nyck de Vries
Photo: Mercedes-Benz EQ Formel E Team
Mercedes-Benz EQ Formula E Team

Hos Mercedes skal Stoffel Vandoorne og Nyck de Vries igen være de to kørere på bilerne. De to blev ansat af holdet forud for 2019/20 sæsonen, hvor Mercedes trådte ind i serien som officielt fabrikshold. Vandoorne sluttede sæsonen af med en sejr i Berlin, med de Vries på andenplads, hvor de samtidig sikrede sig 3. pladsen i teammesterskabet.

ABB FIA Formula E Championship Sæson 7 er planlagt til at starte den 16. januar 2021 i Santiago, Chile.

Relaterede nyheder